E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Hedi L.

Hedi L.

Tallinn29 a8 a kogemustalates 10 € tunnis

Kooliks ettevalmistamine/ koos õppimine/ koduste ülesannete kontroll/ lapsehoid / ööhoid.

Hea lapsevanem!

Olen rahulik, sõbralik ja vastutustundlik noor naine, kes armastab lapsi ja nende arendamist. Olen lõpetanud Tartu Ülikooli koolieelse lasteasutuse õpetaja eriala ja hetkel õpin Tallinna Ülikooli magistriõppes alushariduse pedagoogi õppekaval. Sügisel alustan neljandat aastat tööd lasteaiaõpetajana. Oma rühma õppe- ja kasvatustegevust planeerides lähtun Reggio Emilia tööpõhimõtetest. Olen varasemalt töötanud lastehoius ja hoidnud kaheksa aastat erinevate perekondade lapsi. Olen olnud vabatahtlik abiõpetaja asutuses MTÜ Kirilill, kus tegelesin puuetega laste ja noorte arendamisega. Samuti olen olnud ülikoolides praktikate käigus õpetaja erinevates lasteaedades nii Eestis, kui välismaal. Mul on nooremad vend ja kaks õde, kes on erinevates vanustes ja olen neid palju hoidnud. Lisaks koolieelsele lasteasutusele olen läbinud ka esimese kooliastme õppekava (I kooliaste – 1.-3. klass). Paar korda nädalas on võimalik teha eratunde või hoidu lapsele sobivas keskkonnas (nt lapse kodus, raamatukogus, enda kodus Tondil). Lisaks pakun ka ööhoiu võimalust. Kodus on lemmikuteks kass ja aafrika hiidtigu. Korteri lähiümbruses on mitu mänguväljakut. Hea meelega võtaksin võimalusel lastega koos ette ka põnevaid linnaseiklusi.
Vabal ajal meeldib mulle pildistada ning sellega seoses jäädvustaksin rõõmuga lapsevanema nõusolekul ja soovil lapsest mõned vahva emotsiooniga fotod tema päevast. Pean oma töö juures väga oluliseks osaks koostööd lapsevanematega, et tagada lapse jaoks parim kasvukeskkond.
Arvan, et minu koolieelse lasteasutuse õpetaja eriala plussiks on oskus muuta õppetöö huvitavaks ja mul on olemas teadmised lapse üleminekust lasteaiast kooli. Lapsed õpivad kõige paremini läbi neile huvi pakkuvate mänguliste tegevuste.

Hind kokkuleppel.
Kesklinn/ Kristiine/ Mustamäe.
Kui arvate, et just mina võiksin olla see inimene, kes sobiks õpetama Teie last või lapsi, siis võite minuga julgelt ühendust võtta.

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

0 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel (saab kohe alustada)

Töötasu: alates 10 € tunnis

Kogemus: 8 a

Koduõpetaja töö

Eesti: algharidus

Inglise keel: algharidus

Matemaatika: algharidus

Füüsika: algharidus

Keemia: algharidus

Bioloogia: algharidus

Geograafia: algharidus

Ajalugu: algharidus

Informaatika: algharidus

Muusika: algharidus

 

Asukoht: veebipõhine, õpetaja juures, õpilase juures

Haridus

Kõrgharidus

Eriala: Koolieelse lasteasutuse õpetaja

Kursused: esmaabi kursused

Keeled: Inglise, Eesti